Pre-susţineri teze de doctorat

În data de 19 aprilie 2018, ora 14, la Departamentul de Drept Privat al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna CHELARU I. ANA-LUISA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

 Anunț pre-susținere

În data de 26 martie 2018, ora 14, la Departamentul de Drept Public  al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Raluca-Iuliana STOICEA (EPUREANU), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 22 martie 2018, ora 12, la Centrul de Procedură Civilă al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Tiberiu-Vlad PATANCIUS, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 20 decembrie 2017, ora 16, la Departamentul de Drept penal al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Victor VĂDUVA, student-doctorand la Școala doctorală de Drept. 

Anunț pre-susținere

În data de 25 septembrie 2017, ora 12, la Departamentul de Drept Privat al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Cristian PAZIUC, student-doctorand la Școala doctorală de Drept. 

Anunț pre-susținere

În data de 19 septembrie 2017, ora 13, la Centrul de drept constituţional şi instituţii politice al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna TEAU C. Maria-Luiza (MANEA), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept. 

Anunț pre-susținere

În data de 12 iulie 2017, ora 1230, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Wedad Andraada QUFFA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 28 iunie 2017, ora 12, la Centrul de drept constituţional şi instituţii politice al Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul CĂLIN V. DRAGOȘ-ALIN, student-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 27 aprilie 2017, ora 14, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Ionuț-Gabriel CORDUNEANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 06 aprilie 2017, ora 18, la Departamentul de Drept Privat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Raluca PAPADIMA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 24 martie 2017, ora 11, la Centrul de Drept Social Comparat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna BĂLĂ Mădălina-Ani (IORDACHE), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 15 martie 2017, ora 15, la Sala de Consiliu a Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Vladimir Florin DIACONIȚĂ, student-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 27 februarie 2017, ora 13, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Elisabeta SLABU, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 16 septembrie 2016, ora 13, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Emilia-Lucia CĂTANĂ (CHIOREAN), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 30 iunie 2016, ora 15, la Departamentul de Drept Privat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Oana Cristina TĂNĂSICĂ, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 29 iunie 2016, ora 13, la Departamentul de Drept Penal, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Maria NICOLA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 13 iunie 2016, ora 11, la Centrul de Drept Social Comparat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Dragoș-Romeo BREZEANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 31 mai  2016, ora 1530, va avea loc, la Sala de Consiliu, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Cosmin-Răzvan MIHĂILĂ, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere

În data de 31 mai  2016, ora 15, va avea loc, la Sala de Consiliu, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Daniel MOREANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere 

În data de 17 mai  2016, ora 18, va avea loc, la Departamentul de Drept Penal, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Teodor MANEA, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere